S.O.S and bye bye


  Regulament

  Distribuiţi
  avatar
  fara_cuvinte
  Admin

  Mesaje : 35
  Data de înscriere : 28/08/2010

  Regulament

  Mesaj  fara_cuvinte la data de Sam Aug 28, 2010 8:10 am

  Regulamentul oficial al comunitatii

  - Forumul Tutorialeste o comunitate in care jignirile, limbajul murdar, rasist, discriminator,ironic, ofensator, spam-ul sunt complet interzise !

  - Cei noi sunt rugati sa posteze prima data in topicul de bun venit "Sa facem cunostinta" , este nepoliticos sa intrati pe forum si sa treceti direct la "actiune" fara ca ceilalti membrii sa va cunoasca ...

  - Incercati sa postati cat mai ordonat, in topicul corespunzator, alegeti cu atentie topicul corespunzator unde doriti sa postati, daca nu sunteti convinsi de alegera facuta cereti ajutorul unui moderator.

  - Daca mai aveti ceva da adaugat la un topic personal deja postat, editati-l, nu postati din nou, mesajele multiple pot fi considerate spam si sterse.

  - Inainte de a posta un program pe forum, verificati-l folosind functia "cautare" daca nu cumva a fost deja postat de altcineva, nu sunt acceptate dubluri.

  - Nu postati programe inainte sa le verificati daca sunt bune ( scam ) puteti face asta printr-o simpla cautare in lista noastra scam sau in monitoarele, daca programul se afla in lista scam va fi sters de pe forum.

  - Nu denumiti subiectele "sal, buna, cititi, intrati, click aici, ce faceti, bani multi, super oferta, cel mai bun site, castigati sigur" acest tip de mesaje pot fi etichetate ca spam, titlul subiectului trebuie sa fie cat mai clar si sa exprime cat mai bine continutul mesajului, in cazul site-urilor este obligatoriu sa postati titlul site-ului + terminatia "exemplu-site.com"

  - Atunci cand postati un program trebuie sa-i faceti descrierea in Romana si sa oferiti cat mai multe detalii, iata un exemplu pentru un ptc:
  Cod:
  ExempluBux.com ofera :
  Plata/Click 0,01$
  Referral/click    0,005$
  Reclame/zi  4-6     
  Min/cashout  2$
  Timp Instant 
  Procesoare PayPal , AlertPay sau Liberty Reserve
  Limita de referrali directi  20
   
  [url=http://www.linkultaudereferal]Inscriere[/url]

  - Este obligatoriu sa descrieti oferta pentru membrii standard ! Daca doriti descrieti si oferta pentru membrii cu upgrade...

  - Nu sunt acceptate link-urle mascate, gen ihid.com, tinyurl.com,linkbee,bit.ly,adf.ly,etc

  - Nu sunt acceptate link-uri de referal in alta parte pe forum ( de ex in categoria dovezi de plata ) exista categorii special create pentru asta, exceptie de la aceasta regula fac doar membrii Gold.

  - Dovezile de plata trebuie sa fie cat mai clare, sa fie Print Screen facut in contul vostru.

  - Prezentarea unor dovezi de plata care nu va apartin va duce la pierderea contului pe acest forum.

  - Interzis sa va abateti de la un subiect, adica pe scurt "Off Topic"

  - Sunt interzise discutiile negative privind un anumit site, daca nu sunteti sigur nu postati ! Verificati-va bine informatiile, in cazul in care ati postat informatii negative despre un site si nu sunt adevarate, de ex ca ar fi scam, nimeni nu o sa se mai inscrie pe el, deci cel care l-a postat a facut o munca inutila. Daca aveti probleme cu un site anume, ar fi de preferat sa postati in categoria "Discutii Generale" sau daca aveti informatii sigure in "PTC Monitor & Info"

  - Nu postati bannere sau poze pe forum , decat link-uri catre ele, poze se pot posta doar in categoria "dovezi de plata " urmand instructiunile de acolo.

  - Interzis spamul si reclama abuziva ! Nu va faceti reclama la site-urile personale in topicuri , de genul "aceste este site-ul x iar dovezile le gasiti pe site-ul meu ... " sau "mai multe detalii gasiti pe site-ul meu ... " Pentru reclama gratuita exista un topic special "Promoveaza-ti site-ul" .

  - In topicul PTC Test se pot posta toate ptc-urile noi aflate inca in teste sau ptc-urile la care nu s-au obtinut dovezi de plata, dupa ce vor fi prezentate dovezi de plata clare si dupa o monitorizare de min 5-6 luni site-ul respectiv va fi mutat de moderatorii nostri in lista PTC Legit, iar dupa o monitorizare de inca 5-6 luni in care nu au fost probleme deosebite, va fi mutat in lista Best PTC.

  - Atunci cand faceti oferte pentru referali, trebuie sa le si respectati, in caz contrar va-ti primi ban permanent pe acest forum si o plangere oficiala facuta catre site-ul care a fost implicat, riscand sa va pierdeti contul si de acolo ...

  - Un membru care nu a mai fost activ pe forum pe o perioada mai mare de 2 luni, timp in care nu a mai adus nici un update postului creat sau nu a mai raspuns la mesaje va fi considerat inactiv iar programele postate incluzand link-urile de refferal sau afiliat vor sterse, lasand loc astfel membrilor activi.

  - Membrii care au mai putin de 20 de postari nu pot posta link-uri de referal pe forum, doar membrii upgrade cu rang Gold ( vezi mai jos detalii despre Gold ) sau cei cu rang special fac exceptie de la aceasta regula . Exceptie fac si categoriile Oferte pentru referrali si Schimb de referali.

  - Este interzis sa postati link de referral in topicul altcuiva fara acceptul acestuia.

  - Semnatura poate contine max 2 link-uri, marimea textului sa fie normala, fara bannere.

  - Ne rezervam dreptul sa stergem sau sa modificam mesajele necorespunzatoare.

  - Nu ne asumam raspunderea pentru mesajele pe care le postati.

  NOTA : Mentionez ca la acest regulament vor mai aparea modificari pe parcurs in functie de ce situatii vom mai intalni...  Consideram ca v-au fost aduse la cunostinta aceste reguli, iar nerespectarea lor aduce dupa sine sanctiuni.

  Sanctiunile pot fi sub forma de Avertizare sau Banare, in functie de gravitatea incalcarii regulamentului.

  In mod normal membrii sunt sanctionati prin "AVERTIZARE " la 3 asemenea avertizari membrul respectiv va primi ban temporar sau permanent pe acest forum , in functie de fapta comisa.

  Contact
  - Suport online
  *messenger : ileu93@ymail.com
  *Skype : eXpandedCS.com
  - Formular : contact
  - Mail : Plati - plati@expandedcs.com , Administrator - admin@expandedcs.com
  Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil .

  Staff Tutorial ,
  numai bine !

   Acum este: Sam Ian 19, 2019 7:18 pm