S.O.S and bye bye


  Cont WebMoney

  Distribuiţi
  avatar
  fara_cuvinte
  Admin

  Mesaje : 35
  Data de înscriere : 28/08/2010

  Cont WebMoney

  Mesaj  fara_cuvinte la data de Sam Ian 22, 2011 3:06 pm

  Dacă doriţi să accesaţi WebMoney moneda digital, va fi necesar, pentru a afla cum de a deschide şi de a folosi contul. Există trei metode, descărcat Classic Software-ul clientului, WM lumina şi mobil GSM client.

  Aceasta este ceea ce ai nevoie de:

  Răbdare

  1. Descarca Keeper Classic Software.
  Primul pe care îl vei observa diferenţa între WebMoney şi utilizate pe scară largă digital alte monede este software-ul client download necesar pentru a accesa un cont WM. Cu GoldMoney, e-lingouri, e-aur, Loom Aur, Pecunix, iCoins şi altele - un utilizator poate pur şi simplu vizitaţi URL-ul propriu şi prin jurnal pe orice calculator disponibil. Cu toate acestea, folosind WM de circulaţie şi de depozitare a tuturor WM pungă de fonduri, inclusiv emiterea de facturi, tranzacţii între utilizatori şi chiar de mesagerie instant, se face prin intermediul software-ului Keeper. Aceasta oferă tranzacţii financiare private, folosind un comunicat 1024-bit RSA-ca algoritm de criptare.

  Pentru fiecare sesiune de utilizator de sistem unic de sesiune genera cheile care asigură şi garantează confidenţialitatea completă de tranzacţii şi de schimb de date.

  De WM Keeper Classic software client are cele mai multe caracteristici şi oferă utilizatorilor o gamă largă de avantaje. Safe zilnic acces la orice WebMoney cont este uşor după descărcarea şi instalarea Keeper Classic. Acest software este o adevarata placere de a folosi.

  Keeper Classic funcţionează cu Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 şi Windows Vista. Nu vă faceţi griji, o sa instaleze rapid şi uşor proces care se va tine de calculatoare acces securizat pentru multe fericit anii următori. Pentru a utiliza versiunea în limba rusă de WM Keeper Classic, ar trebui să aveţi o limba rusă sau localizate, limba engleză-a editie a corespunzătoare OS. (TIP, doar la început şi obţinerea înfiinţat? Utilizarea browser-ul Internet Explorer)

  Când Keeper Classic de operare a software-ului, utilizatorul nu se deschide browser-ul sau de fapt, vizitaţi www-WM site-ul web. Standul singur client manipulează întreaga conexiune securizată pentru tine. Deschiderea Keeper software de pe computerul local cauze-o fereastră nouă pentru a apărea şi este, prin această fereastră pe care le va crea sigur contul dvs. de acces şi negocia o majoritate de WM dvs. de afaceri.

  În timp ce Keeper software-ul este usor de folosit dont fi păcălit, acest lucru este sofisticat şi software-ul este foarte important să se instalează corect. Vă rugăm să vă anumite de fiecare dată când vă accesa contul că este tot funcţionează corect. Deţinătorului Classic Software-ul este gratuit si poate fi descarcat de oricine de la Index pagină de pe una din principalele WM web site-uri, engleză [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] wmtransfer. com - Rusă [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] WebMoney. ru. (Un cont activ WM nu este necesar pentru a descărca.)

  2. Instalaţi Păstraţi Classic Software şi înfiinţarea unui nou cont.
  După descărcarea şi instalarea de software Classic va fi plimbat printr-un simplu proces de înregistrare. Aceasta va crea un cont nou în sistemul lor şi, de asemenea, să vă activaţi Keeper Software. Odată activat un utilizator nou poate începe imediat să utilizaţi sistemul. Nu este un foarte bun online flash demo a procesului de înscriere aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] WebMoney. ru / demo / regclassic_enu. swf

  Noul cont va necesita unele informaţii generale cum ar fi nume, telefon, e-mail, etc Această ţară locaţie simplă înregistrare suportă cele mai de bază din nou WM conturi. Este numit un alias paşaport cont şi de orice nume poate fi folosit pentru a eticheta de cont, inclusiv porecle. . . care ar putea fi de ce sa numit un alias cont!

  Keeper Classic de interfaţă cu utilizatorul contine patru tag-Windows (de utilizatori, purses, sosite, precum şi informaţii utile cu privire la resurse de internet). Titularilor de cont, faceţi clic pe etichetă corespunzătoare, necesare pentru servicii.

  Instant înfiinţat şi accesul la WebMoney sistem nu are nevoie de nici o verificare de identitate, cu toate acestea acest cont este foarte limitată în domeniul său de funcţionare. Pentru ca utilizatorii să profite pe deplin de WM avansat sistem de facilităţi, servicii de cea mai mare nevoie de un personal de paşaport sau mai mare de tip (ID-ul de verificare). Orice paşaport mai mare decât un client solicită alias identificare şi de verificare înainte de utilizare. Acest lucru include, de asemenea, să devină o WebMoney comerciant online.

  De purses fereastra conţine o listă de numere de poseta, nume de referinţă, precum şi la cantitatea de WM stocate în ele. După cum puteţi vedea din contul meu de mai sus, am 1 gram de aur şi 7 dolari. 45 de dolari în geantă. (nu chiar un avocat de succes în MANS avere) prima literă din fiecare pungă identifică tipul. A G indică WMG, Gold poseta. Evidenţiate în această imagine cu un euro poseta indicat de către o E. (E401366182126 este complet poseta număr)

  În scopul de a plăti un alt WebMoney utilizator în cadrul sistemului, veţi avea nevoie de numărul lor corectă poseta. Pentru a Top-Up poşeta (adăugaţi fonduri), va trebui de asemenea corect numărul poseta.

  Clasic Keeper software-ul să pună la dispoziţia utilizatorilor toate instrumentele necesare pentru a rula o online, e-commerce de afaceri, de transfer de fonduri la nivel global şi chiar plăti facturile. Un excelent caracteristică a software-ului este abilitatea de a trimite şi primi facturile de la alţi utilizatori. Captura de ecran de mai sus arată cum să trimiteţi o factură pentru un alt utilizator pentru 500 WMR, de servicii de plată.

  3. Intelegerea Keeper Classic Software.

  Deţinător de software vă va permite oricărui utilizator să trimită o factură care solicită plăţi directe pentru a vă specifice WM poseta. Software-ul de asemenea, monitorizează toate facturile de intrare în sistem. Lista cu facturile sosite în WM Keeper Classic conţine neachitate facturi cu descrierea de cumpărare, precum şi suma care urmează să fie plătite. Fiecare înregistrare este marcat de un indicator de stare factură, cum ar fi în curs de plată sau de plată a respins.

  Deţinătorului Classic Software-ul este cea mai bună soluţie pentru securitatea instant de comert online. El este un all inclusive la nivel global de afaceri on-line de pachete pe care le puteţi seta şi operează într-o doar câteva minute. Este gratuit şi disponibil pentru toată lumea, nici o nevoie de card de credit!

  Ideea de bază în spatele uşor de deschis, alias cont este comun tuturor pur digital monedă. Conceptul este de a oferi tuturor un instrument de comert online instant. Prin instant pentru a permite crearea şi imediat din plin de un WM cont, oricine poate deschide şi începe să o folosiţi WebMoney. Deţinătorului Classic oferă utilizatorilor de software, cu un instant, sigură, fără sistem de comert online.

  Instant lucru încurajează cont global de e-commerce. Odată ce Keeper Software-ul este instalat şi activat, noi utilizatorii pot începe instantaneu de acceptare, a trimite şi de retragere a fondurilor. Aceasta este o foarte importantă caracteristică a WebMoney Transfer digital şi toate monedele. Conturi noi poate fi deschis cu un minim de hassles şi funcţionarea la ambele accepta şi retragă banii doar câteva minute mai târziu. Dacă aveţi fonduri fiind trimis de către un alt utilizator WM, vă puteţi accesa şi retrage imediat.

  Acest produs software funcţionează cu eToken Pro USB portabile de doi factor de autentificare şi, de asemenea, ruToken Pro. Odată instalat, există chiar şi o sursă sigură de chat online, chat-ul de sistem pentru a ajunge la toţi ceilalţi utilizatori şi o suplimentare de telefon plug-in-ul similar cu Skype.

  4. De operare a Keeper Light web acces versiune.

  WebMoney oferă, de asemenea, înfiinţat în Keeper web acces Light versiune. WM Keeper Light permite interacţiune directă cu WebMoney sistem de transfer prin intermediul browser-vă asigura https-conexiune (128-bit SSL). Această versiune Lumina nu are nevoie de download sau instalare de client software-ul pe computerul local. Cu toate acestea, măsuri de securitate suplimentare sunt necesare pentru a utiliza această versiune. Postat la măsuri de verificare include 2 tipuri de autentificarea utilizatorului, care sunt un certificat digital sau un e-NUM serviciu de autorizare.

  Un certificat de personal este o cheie privată RSA (1024 bit), fiabil şi fără echivoc că vă identifică în WebMoney sistem. Fiecare dată când vă conectaţi la WM Keeper Light prin intermediul browser-ul dvs., de personal certificat va garanta dumneavoastră de identitate.

  Enum este un sistem avansat de autorizare şi asigură un nivel ridicat de securitate pentru utilizatori. Utilizatorul nu trebuie să memoreze parole sau chei lung de a folosi Enum acces.

  Sistemul oferă protecţie maximă împotriva accesului neautorizat, datorită tehnologiei bazate pe un unic cipherpad dat pentru fiecare membru înregistrat * [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] e-NUM. ru /

  Ca un personal certificat, Enum trebuie să fie înregistrate înainte de a începe să utilizaţi WM sistem. De acces privat cheie nu este stocate pe computerul utilizatorilor, dar în contul titularilor de dispozitiv mobil. Aceasta permite accesul prin Keeper Light de la orice număr de computere diferite, fără riscul de a compromite cheie privată. Enum de sistem este simplu de utilizat încă extrem de privat.

  5. Deţinătorului Mobile versiunea pentru telefoane mobile.

  WM Keeper mobile (GSM Keeper) este încă o versiune de popular software-ul client. Aceasta este portabil ediţie, utilizate în special pentru dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele inteligente şi PDA-uri. Cea mai recentă versiune permite acces deplin la WebMoney purses de pe un dispozitiv mobil.

  WM Keeper mobile (GSM Keeper) este un java-cererea de dispozitive portabile. Acesta permite accesul printr-un program de meniu în afişajul telefonului.

  Sugestii:

  Doar a începe cu WebMoney asiguraţi-vă că utilizaţi Microsoft Internet Explorer, browser-ul.

  Dacă rămâneţi blocat pe o pagină de web limbă rusă, căutaţi şi "engleză butonul" oriunde pe partea din dreapta sus a paginii, sau de a folosi Babelfish Translator.

   Acum este: Sam Ian 19, 2019 6:57 pm